Komposit brædder & PE Beklædning til skur i carport eller som have hegn

Når du vælger carport med skur, så er beklædningen i skuret en sort/brun PE med træ struktur udvendig på forsiden. Bagsiden er glat. Bagsiden kan være let ridset, da beklædningen ikke er pakket enkeltvis.

Der går 17 brædder til en 2 m side i et skur på carport. Alle sider i carporten skal understøttes hver 80 cm for at PE brædderne ikke skal begynde og hænge. Det bedste du kan gøre er at rejse en f.eks hr-gårdssten op på højkant og lade PE beklædningen ligge af, hele vejen hen mellem stål benene. Husk så også at sikre at beklædningen ikke skyder sig væk fra stenen. skru et kort stål beslag på sten op over beklædning.  På den måde laver du også en sikring mod mus & rotter.

PE er også et udemærket valg hvis du vil lave et vedligeholdelsesfrit havehegn.

PE beklædningen kan købes særskilt i forskellige længder. Prisen regnes efter en meter pris.

PE emnerne er 23 mm tykke, 150 mm høje og støbt med fer & note. Nytte mål pr emne er 123 mm.

PE er en mix-blanding af træpudder – plast granulat – lim. Emnerne bliver presset ud af en form i næsten flydende tilstand.

At PE indeholder plast granulat betyder også at der er en vis afmatning i solen de første 6 uger. Herefter opnåes den farve emnerne vil have resten af deres tid.

Hos Danly klarer vi mange opgaver

Komposit brædder pris per meter;  99,00 kr inkl moms. ex. levering.

NB.

Hvis du ikke får understøttet dit PE, så får solens varme stråler, beklædningen til at hænge mere og mere, indtil det på midten bliver understøttet af jorden. Dvs hele din væg i skuret begynder at “bøje ind- eller ud-efter”. Hvis det sker. Tag alle planker af siden. Lig dem på et fast underlag i solen, så det kan blive rettet ud. Få understøtningen på plads og genplacer plankerne igen. Gerne med en indvendig trykimpræneret lægte, skruet i hver bræt fra bagsiden. 

Kontakt Danly.dk for at bestille PE komposit brædder i løssalg

komposit brædder

Kontakt os

2 + 1 =