Vores standard carport er en carport med buet tag. Vores mål for en Enkelt carport er 3,5 m mellem stolperne. Mål for en dobbelt carport er 5,0 m mellem stolperne.

Hvis du skal bruge total mål for at være sikker på at carporten kan være på grunden, så skal du ligge 60 cm til ovenstående mål. Vi kan godt lave andre størrelser. Du skal dog være opmærksom på at når man valser (bøjer) stålet til en bue, så ødelægger man enderne af stålet, da valse værktøjet går ind i profilerne for at kunne få fat i dem når de valses.

Det betyder så også at en 6,0 m længde skæres ned og bliver til ca 5,5 m bue. Den er så 5,0 m i lige linie. De 0,5 m forsvinder op i buens kurve. Hvis du som kunde ønsker en 6,0 m bred carport, så kan vi så IKKE bruge en 6,0 m længde når der skal valses.

Da alle handler stål, i 6 eller 12 meters længder, så skal vi købe en 12 m længde, skærer den ned og valse på en 7,3 m stål længde. Det betyder igen at Danly må kalkulerer med en del spild af stål, hvis man går op i en carport større end 5,0 m mellem stolperne.

Ønsket om en større carport end de 5,0 m mellem stolper kan imødekommes med et minimum af tillæg ved at gå fra en carport med buet tag til en carport med fladt skråt stillet tag. Vi undgår valsning og længderne kan bruges uden spild. Vi er dog nødt til som et minimum at gå op i en polykarbonate plade på 16 mm, da vi ikke længere har buen, som hjælper tagpladerne fra at blive trykket ned, når der ligger sne.

En 16 mm polykarbonate tagplade skal som minimum have et fald på 5 cm pr løbende meter. En carport med en tagbredde på 7,0 m vil altså have en højde forskel på de 2 bærende remme på 35 cm.

 

Her under kan du se forskellige carporte og overdækninger opsat hos vore kunder.

Du kan bruge kontakt formular hvis du ikke finder det du ønsker da vi har mange foto eller du kan spørge på din opgave.

Danly PE hegn uden stål Alt i komposit
Danly komposit hegn 100% PE

Kontakt os

2 + 12 =