Vinter er den værste tid for enhver bil, især hvis du parkerer udenfor

Vinter er den værste tid for enhver bil, især hvis du parkerer udenfor. Hvis du har begrænset plads, er det ikke muligt at bygge en lukket garage til beskyttelse af din bil. Blæst, køligt vejr og snefald gør det surt at komme ud til en frosen bil. Motor, gear kasse og især batteri er ikke glad, når bilen står og bliver dyb frosen. Når motoren bliver kold, vil du opleve betydelig fald i amperer og bilen vil opleves svær at starte.

Frost gør også at din olie på motor og gearkasse bliver tyk og svær at trække rundt når der startes. Det er naturligvis når man skal hurtigt afsted at problemerne viser sig. Lad ikke det danske vejr ødelægge din dag, sørg for at din bil står fri for frost. Det kan du gøre ved at monterer en carport med skur foran din ejendom.

Carport med skur er en fantastisk måde at beskytte din bil

Carport med skur er en fantastisk måde at beskytte din bil mod de ekstreme vejrforhold. Den kan installeres hvor som helst du vil have, En carport hører under småhus reglementet så den må du bygge i nabo-skel. Disse carporte er lavet ud af stærkt stål og kan derfor modstå mange former for vejr og udendørs forhold.

Du kan enten have en carport med skur eller dække carport fra tre sider for yderligere beskyttelse. Det er din egen provisoriske garage lavet inden for et beskedent budget, set iforhold til en muret garage.

Carporte kan laves, så den passer dit krav

Carporte kan laves, så den passer dit krav. Du kan få en enkelt carport eller dobbelt carport alt efter hvad dine behov er. Du behøver ikke en carport til hver enkelt bil, hvis din familie ejer mere end én. Vælg en dobbelt eller måske dobbelt carport med ekstra længde, så der kan være helt op til 4 biler under.

Igen det er dine behov, der sætter grænsen. Når du bestiller en carport kan du oplyse hvilken type bil du har så bredde og længde tilpasses din bil. Der findes også en carport lige netop til dig.

Carporte leveres med eller uden et skur

Carporte leveres med eller uden et skur, samt med eller uden side afdækning. Vælger du skur eller side afdækning, så står din bil godt og bliver ikke dækket af et is panser når vejret skifter mellem tø og frost.

Før montage kan du nævne om du trækker ledning ud til carporten, så du kan få stikkontakt i din carport, hvor du så kan monterer et lille oliefyr i din bil. Husk dine ønsker kan stort set altid opfyldes.