Køb en flot carport med redskabsskur

Har du brug for en ny carport så køb og byg en carport med redskabsskur. En carport med redskabsskur er en praktisk konstruktion, som kan købes her hos Danly.
Er du interesseret i at få en ny carport, men er du ikke sikker på, hvilken model du skal vælge? I så fald så kan du overveje en carport med redskabsskur. En carport med redskabsskur er i denne sammenhæng en særdeles praktisk løsning, som dækker din bil mod vind og vejr, og som giver dig et sted at stille dine redskaber.

Hvad er fordelene ved en carport med redskabsskur?

Hvis du overvejer at få lavet en ny carport, så er der mange gode grunde til at få det integreret med et redskabsskur. Et redskabsskur er i denne sammenhæng en af de konstruktioner, som det kan være svært at finde plads til noget sted i din have. Samtidig så vil din carport typisk være et af de steder, hvor du vil have nogle få kvadratmeter at give af.

I denne forbindelse er en carport med redskabsskur det perfekte kompromis, hvor der opsættes et redskabsskur for enden af carporten. Dette er en elegant løsning med et flot og naturligt design, som vil tage sig godt ud i de fleste danske forhaver og indkørsler.

Danly’s carporte er beklædt med PE beklædning. PE er en plastik-træ som er vedligeholdelsfri. Dog skal du vide at PE arbejder anderledes i solen end f.eks træ gør. Se siden “Komposit brædder i løs salg.”

Hvad koster en carport med redskabsskur?   

3,5 m bred carport med 2,0 m skur inkl PE beklædning: 59.458 kr                  inkl moms og levering.

3,5 m bred carport med 3,0 m skur inkl PE beklædning: 62.745 kr                  inkl moms og levering.

 

5,0 m bred carport med 2,0 m skur inkl PE beklædning: 69.745 kr                  inkl moms og levering.

5,0 m bred carport med 3,0 m skur inkl PE beklædning: 73.071 kr                  inkl moms og levering.

Andre mål både på carport og skur kan laves på bestilling. Spørg og få tilbud.

Ovenstående priser er kun på standard carport med buet tag. Alt andet på tilbud.

Danly carport med redskabsrum

Kontakt os

7 + 11 =